Karta som med röd fyrkant ramar in Kungsbacka, Kabelgatan, Rosengatan, Halmstad, Växjövägen, Östra Villastaden, Varberg, Ringvägen, Tvååker, Storgatan, Hyltebruk, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon Här presenteras ett urval av kvällens/nattens händelser i länet. Dagens presstalesperson är Stefan Gustafsson som kommer kl 09.00

Kungsbacka, Kabelgatan, Rosengatan, Halmstad, Växjövägen, Östra Villastaden, Varberg, Ringvägen, Tvååker, Storgatan, Hyltebruk, Hallands län

En natt med mycket larm om bråk och fylleri i länet.

16.53 Kungsbacka, narkotikabrott m.m.
Polis kallas till en livsmedelsbutik på Hedbrovägen där två 15-åriga pojkar uppträder störande. En av pojkarna har ett knogjärn som tas i beslag (brott mot knivlagen). Han misstänks också vara narkotikapåverkad och får därför följa med för provtagning.

17.56 Kungsbacka, rattfylleri
På Kabelgatan stoppade polispatrull en bil för kontroll. Föraren som var en man i 20-årsåldern misstänks för drograttfylleri.

21.36 Kungsbacka, stöld av moped
Vittne ser hur två personer håller på att stjäla en moped på Rosengatan. När polispatrull kommer till platsen kan hund spåra upp två personer i närheten. Pojkarna var 15-17 år och de misstänks för mopedtillgrepp. Mopeden tas i beslag och de unga körs efter förhör hem till sitt boende.

23.25 Halmstad, personrån
En man anmäler att han för 10 minuter rånats på sin mobiltelefon på Växjövägen. Det var tre personer som kom fram till honom och en av dem ryckte telefonen ur hans hand. Den drabbade skadades inte fysiskt vid brottet. Polisen har sökt i området och kontrollerat några personer men ingen är gripen.

23.49 Kungsbacka, olaga hot
Polis kallas till en bostadsadress i Östra Villastaden där en kvinna hotats av en för henne bekant man. Oklart vad det verbala hotat bestått i men på platsen griper polispatrullen mannen som är i 35-årsåldern. Han misstänks för olaga hot.

00.13 Varberg, rattfylleri
På Ringvägen i Tvååker stoppade polispatrull en bil för kontroll. Förare var en man i 40-årsåldern och han blåste positivt. Han fick följa med för provtagning misstänkt för rattfylleri.

02.09 Hylte, rattfylleri
På Storgatan i Hyltebruk stoppas en bil för kontroll. Förare var en 15-årig pojke. Han misstänks för olovlig körning och grovt rattfylleri. Efter provtagning kördes pojken hem till vårdnadshavare.

03.54 Halmstad, narkotikabrott
På Storgatan kontrolleras två män i 25-årsåldern som misstänks vara narkotikapåverkade. Båda får följa med för provtagning. Misstänkta för narkotikabrott eget bruk.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra