Karta som med röd fyrkant ramar in Varberg, Gunnestorp, Tvååker, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon, idag arbetar presstalespersonerna Peter Adlersson och Ulla Brehm.

Varberg, Gunnestorp, Tvååker, Hallands län

01.11 Varberg, trafikolycka
På E6 Gunnestorp i norrgående riktning kolliderar en personbil och en lastbil. Personbilen med tre personer har kört in i lastbilen bakifrån, samtliga i personbilen är allvarligt skadade enligt uppgifter från platsen. De tre körs med ambulans till sjukhus. Lastbilsföraren är chockad, inga personskador. Fordonen tas i beslag. En förundersökning inleds gällande grov vårdslöshet i trafik samt misstänkt drograttfylleri.
Polisen kan inte ytterligare uttala sig om personskador innan polisens utredningstekniska åtgärder är klara.

Uppdatering kl 09.00: En av passagerarna, en kvinna i 20-årsåldern är avliden och anhöriga är nu underrättade. Brottsrubriken är nu ändrad från grov vårdslöshet i trafik till vållande till annans död.  

22.55 Varberg, väpnat rån
En maskerad man kommer in på en bensinstation i Tvååker. En av dem hotar personal med ett pistolliknande föremål samtidigt som en e-cigarett tas, därefter springer samtliga från platsen. Inga personskador finns uppgivna. Polispatrull kommer till platsen och tar uppgifter. Efter spaning kan polis i en lägenhet nära Munkagårds elevhem gripa fem personer, samtliga i 20-årsåldern, de är misstänkta för brott. Beslag görs av masker, kläder och soft airgun. Även tillgripen e-cigarett tas i beslag.

Mest läst av andra