Karta som med röd fyrkant ramar in Falkenberg, Slöinge, Halmstad, Storgatan, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

Falkenberg, Slöinge, Halmstad, Storgatan, Hallands län

21.57 Falkenberg, vapenbrott
I Slöinge har en man skjutit ett par skott ut genom ett fönster i från sin bostad. Boende i närheten blev oroliga och ringde polisen. Polisen tar sig till aktuell bostad och kan gripa mannen som är i 45-årsåldern. Han uppger att han tillsammans med några vänner provskjutit ett gammalt svartkrutvapen. Två vapen är tagna i beslag och en anmälan om vapenbrott har skrivits. Ingen person har kommit till skada.

23.05 Halmstad, narkotikabrott
På Andersber kontrolleras en man i 30-årsåldern av polisen. Han visar tydliga tecken på narkotikapåverkan och tas med för provtagning. Han rapporteras för eget bruk av narkotika.

01.24 Halmstad, misshandel
På Storgatan har en man i 20-årsåldern blivit misshandlad. Han uppger att flera killar hoppade på honom och började slå honom. De försvann sen från platsen och är inte gripna. Den misshandlade mannen är förd till sjukhus för kontroll.

Mest läst av andra