Karta som med röd fyrkant ramar in Gödestad, Mellby, Hantverksgatan, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Nedan följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson heter Jenny Widén.

Gödestad, Mellby, Hantverksgatan, Hallands län

22. 48 Trafikolycka, Varberg
I Gödestad har en personbil kört i diket. Föraren misstänks för rattfylleri och får följa med för provtagning. Inga kända personskador.

23.13 Trafikolycka, Laholm
Polis larmas till riksväg 24 i Mellby där en bil ska ha kört rakt genom en rondell i hög fart. Bilen anträffas och den visar sig vara stulen. En man, den misstänkta föraren, har inget körkort och misstänks för olovlig körning samt tillgrepp av fortskaffningsmedel. Bilen bärgas.

23.57 Bråk, Borås
Larm om bråk utanför en föreningslokal i Norrby. Fem personer ska ha varit inblandade i bråket och polis kallas till platsen. En man grips misstänkt för misshandel. Mannen anhölls under natten av jouråklagare. Personskador oklart.

00.59 Misshandel, Halmstad
På Hantverksgatan ligger en skadad man och enligt vittnen har det varit bråk vid platsen. Ambulans och polis åker till dit och enligt uppgift finns där två skadade personer, men de vill inte åka med ambulans eller medverka vid anmälan. För närvarande är det oklart vad som hänt.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra