Karta som med röd fyrkant ramar in Kungsbacka, Storgatan, Hylte, Hantverksgatan, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg.

Kungsbacka, Storgatan, Hylte, Hantverksgatan, Hallands län

01.02 Kungsbacka, misshandel samt skadegörelse.
En kvinna ropar på hjälp i området kring Storgatan varför polis larmas till platsen. Efter lite sökande samt hjälp av allmänheten hittas kvinnan som berättar att hon blivit slagen av sin sambo samt att han kastat hennes mobiltelefon i backen. Hon får åka med till stationen för skriva en anmälan samt ordna med logi över natten hos bekanta, behövde ej uppsöka sjukvård. Mannen påträffas inte vid tillfället.

04.24 Hylte, inbrottsstöld.
Larm inkommer om ett inbrott på Svenska Lantmännen på Hantverksgatan varför polis beger sig till platsen. Det är en väktare under sin rondering som upptäcker en svart bil på adressen samt ett uppklippt hål i staketet. Bilen tillsammans med några person lämnar platsen då de förstår att de är upptäckta. Det man tror har stulits är ett okänt antal robotgräsklippare, dock inte fastställt hur många ännu. Ingen gripen i nuläget. Tekniker kommer göra en platsundersökning under dagen som idag.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra