Karta som med röd fyrkant ramar in Halmstad, Getinge, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Här kommer ett urval av nattens händelser.

Halmstad, Getinge, Hallands län

04:25, försök till mord, Halmstad
Vi får in ett larm om ett bråk utanför en restaurang på Karl XI:s väg. Två personer uppges ha blivit knivskurna och förs till sjukhus i ambulans. I nuläget inga uppgifter om skadeläget. Ingen gärningsperson kvar på plats. Polis har spärrat av brottsplatsen och har genomfört initiala utredningsåtgärder, som bland annat vittnesförhör. I nuläget ingen misstänkt eller gripen.

Uppdatering kl. 11:11 Brogatan är öppen för trafik. Karl XI:s väg fortsatt avstängd med anledning av utredningsarbetet.

Uppdatering kl. 11:57 Avspärrningarna är hävda. En av de personer som är förda till sjukhus har avlidit till följd av skadorna. Anhöriga är underrättade. Två personer sitter nu anhållna misstänkta för mord samt försök till mord. En tredje person är anhållen misstänkt för medhjälp till mord och försök till mord. Ärendet leds nu av åklagare.

05:01, trafikolycka, Halmstad
En personbil och en lastbil är involverade i en trafikolycka på E6 vid Getinge. Ambulans, räddningstjänst och polis larmade till platsen.

Uppdatering kl. 07:11 En förare ska enligt initiala uppgifter varit fastklämd, vaken och talbar. Men i övrigt inga uppgifter om personskador. En anmälan om vårdslöshet i trafik är upprättad.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra