Karta som med röd fyrkant ramar in Halmstad, Järnvägsgatan, Hylte, Unnaryd, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är på plats. Här följer ett urval av nattens händelser.

Halmstad, Järnvägsgatan, Hylte, Unnaryd, Hallands län

21:11, mordbrand, Halmstad
Vi får in ett larm om en brand i ett flerfamiljshus på Järnvägsgatan i Halmstad. Det är en lägenhet som brinner enligt uppgift. Räddningstjänst, ambulans och polis till platsen. Räddningstjänsten släcker branden. En person förd till sjukhus i ambulans, oklart skadeläge. Platsen är avspärrad i väntan på teknisk undersökning. En anmälan om grov mordbrand är upprättad.

21:05, våld mot tjänsteman, Hylte
Vi får in samtal gällande en utåtagerande man i Unnaryd. Mannen ska bland annat hotat en man med något tillhygge enligt uppgift. Polis åker till platsen, utan att anträffa mannen. Senare kommer ytterligare ett samtal om en man som bråkar på en gata och slår sönder ett fönster på en byggnad. Polis åker till platsen. Mannen omhändertas för berusning. Under omhändertagandet blir mannen våldsam. Han grips misstänkt för våldsamt motstånd, hot mot tjänsteman samt försök till våld mot tjänsteman. Han är även misstänkt för olaga hot och skadegörelse.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra