Karta som med röd fyrkant ramar in Halmstad, Linehedsvägen, Laholm, Falkenberg, Bäckgatan, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt En sammanfattning av händelser i länet.

Halmstad, Linehedsvägen, Laholm, Falkenberg, Bäckgatan, Hallands län

00.31 Halmstad, inbrott
Vittnen ringer polisen då de ser en man som bryter sig in i ett förråd på Linehedsvägen. Polisen är snabbt på plats och kan lokalisera mannen som är i 35-årsåldern. Han grips misstänkt för stöld genom inbrott.

01.19 Laholm, narkotikabrott
Polisen gör en husrannsakan på en adress i Klarabäck då man känner lukt av cannabis. I lägenheten anträffas misstänkt narkotika som tas i beslag. Två män i 20-årsåldern misstänks för innehav av narkotika.

01.40 Falkenberg, trafikolycka
På Bäckgatan har en motorcyklist kört omkull. Troligen har även en bilist varit inblandad men stuckit från platsen. Föraren av motorcykeln, en man i 45-årsåldern, förs till sjukhus i ambulans. Han hade ont i en handled och hade varit medvetslös en kortare stund. Han blåste positivt i polisens sållningsinstrument och misstänks för rattfylleri. Anmälningar om vårdslöshet i trafik samt smitning från trafikolycka har också upprättats.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra