Karta som med röd fyrkant ramar in Halmstad, Jaktfalksvägen, Falkenberg, Kungsbacka, Onsalavägen, Laholm, Sommarbo, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt En sammanfattning av händelser i länet.

Halmstad, Jaktfalksvägen, Falkenberg, Kungsbacka, Onsalavägen, Laholm, Sommarbo, Hallands län

20.01 Halmstad, våld mot tjänsteman
Flera personer ringde polisen då det var stökigt och högljutt i en lägenhet på Jaktfalksvägen. I lägenheten befann sig en kvinna och en man. Mannen, som är i 20-årsåldern, har kastat ut föremål från balkongen och ställt till stor oreda i lägenheten. Han har även gapat och skrikit mot kvinnan. När polisen skulle omhänderta mannen blev han stökig och våldsam mot poliserna men kunde gripas. Han är nu misstänkt för våld mot tjänsteman. 

23.56 Falkenberg, trafikolycka
På länsväg 150 i Årnared har en bilist kört av vägen efter att ha väjt för en älg. Föraren, en man i 35-årsåldern, klagade på ont i ett ben men behövde inte åka med ambulansen till sjukhus. Inga misstankar om brott.

02.33 Kungsbacka, drograttfylleri m.m.
På Onsalavägen stoppas en bil för kontroll. I bilen färdades två män i 20-årsåldern och en kvinna i 25-årsåldern. Samtliga visade tecken på narkotikapåverkan och togs med för provtagning. Föraren, som var en av männen, rapporterades för drograttfylleri samt innehav av narkotika. De andra två rapporterades för eget bruk samt innehav av narkotika. Narkotikan tagen i beslag. 

04.39 Laholm, trafikolycka
På E6 i höjd med Sommarbo är två bilar inblandade i en olycka i södergående riktning. En av bilisterna har kört in i sidan på den andre och sen in i vägräcket. Inga personer har blivit skadade och inga misstankar om brott.

Mest läst av andra