Karta som med röd fyrkant ramar in Halmstad, Åled, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Ett urval ur kvällen/nattens händelser i länet.

Halmstad, Åled, Hallands län

Kl 22.40 Halmstad, trafikolycka
En trafikolycka mellan buss och personbil inträffar på riksväg 26 vid Åled. Bilföraren uppges vara fastklämd och passagerarna uppges ta sig ut ur bussen genom att krossa rutor på bussen. Allt enligt SOS.

Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till platsen. Vägen stängs av i båda riktningarna för trafik förbi olycksplatsen. Personbilen uppges ha kört in i bussen bakifrån. I bussen fanns förare samt fyra passagerare, samtliga uppges vara oskadda. Bussen är en buss i linjetrafik. Föraren av personbilen, en man drygt 30 år förs till sjukhus med hjälp av ambulans, oklart skadeläge. Personbilen beslagtagen. Föraren av personbilen misstänkt för grovt rattfylleri. Provtagning genomförs på sjukhus. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra