Karta som med röd fyrkant ramar in Halmstad, Simmarevägen, Eldstad, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Ett urval ur kvällen/nattens händelser i länet.

Halmstad, Simmarevägen, Eldstad, Hallands län

Kl 20.13 Falkenberg, grov misshandel
Polisen får larm om pågående misshandel vid Utmarksvägen. Tre personer ska slåss på platsen. Inga synliga tillhyggen. Enligt vittnen så har bråket pågått en längre tid. Polis kommer till platsen. Man finner en man på marken och runt honom står det fem personer. Den liggande har skador. Ingen på platsen säger sig ha sett vad som inträffat. Ambulans anländer och mannen som är skadad avförs till Halmstad sjukhus, oklart skadeläge. Två gärningsmän ska ha utfört brottet. Polisen inleder förundersökning med rubricering grov misshandel. En person grips, en man i 25-årsåldern. 

Det finns även uppgifter att man försök köra över den skadade med bil. Den gripne hörs och anhölls sedan av åklagare. Misstänkt för grov misshandel samt försök till misshandel. 

Kl 03.45 Halmstad, brand i villa
Polis och räddningstjänst kallas till en villabrand vid Simmarevägen. Alla boende ska enligt SOS ha tagit sig ut ur huset. Branden uppges ha börjat kring en eldstad i bostaden och möjligen spridit sig till murstocken. Inga brottsmisstankar. Anmälan brand. Inga personskador. 

Kl 05.32 Kungsbacka, misshandel, våld mot tjänsteman samt våldsamt motstånd
Polis kallas till Gihlsrovägen i Särö där en taxiföraren uppges ha problem med en kund. På plats ska kunden, en man och han mamma finnas tillsammans med föraren. När polis anländer så försöker kunden skalla och slå polisen och även spotta på polisen. Polisen begär förstärkning till platsen. Polispatrullen tvingas att belägga kunden med handfängsel. Inga uppgifter om att någon polis blir skadad. Det är dock omöjligt att transportera den nu gripne mannen i vanlig bil och man får tillkalla en buss. Han vägrar att lugna ner sig. Han fortsätter sitt beteende hela vägen in i arrestlokalen.

Han är nu misstänkt för misshandel, våld mot tjänsteman samt våldsamt motstånd. Den misstänkte är en man i 25-årsåldern.   

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra