Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning kväll och natt: Ett urval ur kvällen/nattens händelser i länet. Presstalesperson under helgen är Stefan Gustafsson. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Ett urval ur kvällen/nattens händelser i länet. Presstalesperson under helgen är Stefan Gustafsson.

Halmstad, Norra Utmarken, Hallands län

Kl 20.52 Halmstad, våld mot Tjänsteman
Ambulanspersonal befinner sig på en adress där en påverkad man ska omhändertas för tvångsvård vid Norra utmarken. Mannen blir aggressiv och gör utfall mot både anhöriga och ambulanspersonal som backar undan. Polis tillkallas. Polis på plats får använda våld för att man ska kunna genomföra en läkarundersökning. En polisman träffas av slag från den man som ska omhändertas. Inga livshotande skador. Anmälan om våld mot tjänsteman upprättas. Mannen blir tvångsomhändertagen.  

Kl 21.06 Kungsbacka, bråk/hot mot tjänsteman
Polis larmas till en fotbollsmatch vid Håkullavägen. På platsen uppges det vara stökigt, raketer och mycket alkohol. Detta kommer in bl a via sk nattvandrare. Stämningen på platsen beskrivs som hätsk och allvarlig. Någon/några ska jagas runt på området. Kl 21.50 så anländer första polispatrull. En ungdom ska vara misstänkt för hot mot tjänsteman (oklart mot vem). Han uppges blvit fritagen och polisen söker honom. Han hittas av polisen, den misstänkte är född -06. Den misstänkte förs till polisstationen samtidigt som vårdnadshavare kontaktas. Anmälan upprättas. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra