Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning kväll och natt: God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Här följer ett urval av nattens händelser. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Här följer ett urval av nattens händelser.

Kungsbacka, Bellisgatan, Hålabäcksvägen, Falkenberg, Rådhustorget, Hallands län

22:18, rattfylleri, Kungsbacka
Vi får in ett samtal om att en man har kört i diket med en motorcykel på Bellisgatan/Hålabäcksvägen. Mannen verkar påverkad. Polis åker till platsen. Patrullen tar med mannen till sjukhus för kontroll och han är samtidigt misstänkt för grovt rattfylleri.

02:38, misshandel, Falkenberg
En patrull påträffar en kvinna på Rådhustorget, som de misstänker har blivit drogad på en krog. Ambulans larmas till platsen. De tar kvinnan till sjukhus. Patrullen upprättar en anmälan om misshandel.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra