Karta som med röd fyrkant ramar in Tostaredsvägen, Varberg, Falkenberg, Älvsered, Halmstad, Andersbergsringen, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av nattens händelser.

Tostaredsvägen, Varberg, Falkenberg, Älvsered, Halmstad, Andersbergsringen, Hallands län

22.15 Fjärås, rattfylleri
På Tostaredsvägen kontrollerades en bilist av polisen. Föraren, en man i 50-årsåldern, blåste positivt och fick följa med vidare provtagning. Han rapporterades för rattfylleri.

00.50 Varberg, drograttfylleri
På riksväg 41 stoppades en bilist för kontroll. Föraren, en man i 20-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan och togs med för provtagning. Han misstänks för drograttfylleri.

02.28 Falkenberg, stöld
I Älvsered har en katalysator stulits från en parkerad bil. Ett vittne har sett tre maskerade män i samband med stölden som lämnade platsen i en bil. Ingen misstänkt i nuläget.

02.55 Halmstad, misshandel
I en lägenhet på Andersbergsringen har en man i 30-årsåldern blivit misshandlad av en annan man. Han ska ha blivit slagen med en batong och även blivit skuren i ena axeln med en kniv. Ambulans har kontrollerat honom och han hade en liten skärskada i axeln och ett litet sår på ena handen. Oklart om han behövde åka med till sjukhus. Det finns bra uppgifter på gärningsmannen men ingen är ännu gripen.

Mest läst av andra