Karta som med röd fyrkant ramar in Kungsbacka, Kyrkogatan, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av nattens händelser.

Kungsbacka, Kyrkogatan, Hallands län

19.14 Kungsbacka, grov misshandel
Utanför Kungsmässan har en 14-årig pojke blivit misshandlad genom sparkar och slag mot bland annat huvudet. Pojken har varit avsvimmad och minns inte riktigt händelseförloppet. Han kördes till sjukhus för kontroll och en anmälan om grov misshandel har upprättats.

23.55 Kungsbacka, allmänfarlig ödeläggelse
Larm inkommer om en brand i ett flerfamiljshus på Kyrkogatan. När räddningstjänst och polis anläder är det rökutveckling men ingen brand. Något har exploderat i trapphuset intill en lägenhet. Det har blivit en del skador i trapphuset samt i intilliggande lägenhet. Nationella bombskyddet och polisens forensiker har varit på plats och gjort sina undersökningar och kommit fram till att det är en banger som har exploderat. Avspärrningen hävdes 04.35. Inga kända hotbilder mot någon i huset och inga personer har kommit till skada. Anmälan om allmänfarlig ödeläggelse.

Händelsen i media

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra