Karta som med röd fyrkant ramar in Strandgatan, Halmstad, Stora Torg, Getinge, Gunnestorp, Varberg, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Nedan följer en sammanfattning av kvällens och nattens händelser i länet.

Strandgatan, Halmstad, Stora Torg, Getinge, Gunnestorp, Varberg, Hallands län

22.07 Försök till mord, Strandgatan, Halmstad. Polis skickas till sjukhuset i Halmstad, dit en knivskuren man inkommit. Mannen uppger att han blivit påhoppad och knivskuren utomhus på Strandgatan. Mannen är inte allvarligt skadad. Polis arbetar med att utreda händelsen, rubricerad som försök till mord.

01.06 Rån, misshandel, Stora Torg, Halmstad. Polis skickas till Stora Torg där en man blivit rånad och misshandlad av två för honom okända gärningsmän. Mannen är rånad på pengar. Han tas med av ambulans till sjukhus för kontroll då han uppger smärta i huvudet och kroppen. Det finns ingen misstänkt. 

03.55 Häleri, E6 Getinge, Halmstad. Polis får samtal om en stillastående bil på E6 Getinge. Bilen har tappat en däck, och enligt anmälare ska det finnas flertalet verktyg i bagaget. Polis anträffar bilen, och tar ett tiotal elverktyg i beslag. Föraren och passageraren, båda män, är nu misstänkta för häleri. 

04.02 Rattfylleri, E6 Gunnestorp, Varberg. Polispatrull stannar en personbil för kontroll där föraren, en man, visar tecken på påverkan. Han tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri. Då han inte heller har behörighet att köra är han även misstänkt för olovlig körning. 

Mest läst av andra