Karta som med röd fyrkant ramar in Kungsbacka, Håsten, Varberg, Söderhöjdsgatan, Skepparegatan, Halmstad, Sällstorp, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Nedan följer en sammanfattning av kvällens och nattens händelser i länet.

Kungsbacka, Håsten, Varberg, Söderhöjdsgatan, Skepparegatan, Halmstad, Sällstorp, Hallands län

20.15 Misshandel, Vickan, Kungsbacka. Inringare uppger att det är bråk ombord på en buss, och att busschauffören vill ha hjälp på platsen. Det framkommer att ungdomar bråkat ombord, och att en har blivit slagen. Polis håller förhör och tar uppgifter till en anmälan om misshandel.

23.22 Rattfylleri, Håsten, Varberg. Polis stannar en personbil för kontroll där föraren, en kvinna, blåser positivt för alkohol. Hon tas med för provtagning misstänkt för rattfylleri. 

23.58 Vållande till kroppsskada, Söderhöjdsgatan, Varberg. En mopedist kör in i en elsparkcykel som ligger slängd på cykelbanan. En anmälan om vållande till kroppsskada skrivs. Det finns ingen misstänkt. 

03.12 Hot mot tjänsteman, Skepparegatan, Halmstad. I samband med att polisen arbetar vid ett bråk mellan flera personer blir en man misstänkt för hot mot tjänsteman. Han grips på platsen av polis. 

 05.51 Rattfylleri mm, väg 854 Sällstorp. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till väg 854 Sällstorp, där en A-traktor kört i diket. Två flickor har färdats i bilen,och de är förda med ambulans till sjukhus. De är vakna och talbara, och föraren blåser positivt för alkohol. A-traktron bärgas i beslag. Arbete pågår på platsen.  

Mest läst av andra