Karta som med röd fyrkant ramar in Laholm, Kyrkvägen, Solgården, Halmstad, Slättåkravägen, Putsered, Knäred, Västra götalands län, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg.

Laholm, Kyrkvägen, Solgården, Halmstad, Slättåkravägen, Putsered, Knäred, Västra götalands län, Hallands län

21.55 Laholm, allmänfarlig vårdslöshet.
Larm inkommer beträffande en brand på Kyrkvägen varför räddningstjänst och polis larmas fram till platsen. Visar sig att personalen på Solgården hade hunnit släcka branden med en pulversläckare hos en av sina patienter. Personen som bodde där var inte på plats så ingen har kommit till fysiks skada. Lokalerna vädras ut då det är mycket rök kvar efter branden. I skrivande stund finns det inga uppgifter om hur branden startat.

22.54 Halmstad, trafikolycka singel.
En bil kör av Slättåkravägen och krockar med en stolpe. Räddningstjänst, ambulans samt polis till platsen. Det är mycket halt på vägbanan vilket tros vara anledningen till att föraren fått sladd och kört av. Han körs med ambulans till sjukhus i Halmstad med nacksmärtor. Bilen bärgas från platsen.

04.15 Laholm, trafikolycka singel.
En bil hare kört av vägen i Putsered, Knäred, varför räddningstjänst, ambulans samt polis larmas fram till platsen. Lite oklart varför man kört av men två av de 4 personerna får åka med ambulans till sjukhus, oklar status.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra