Karta som med röd fyrkant ramar in Varberg, Falkenberg, Viljansvägen, Halmstad, Andersberg, Gullbranna, Halland, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon. Ledningscentralen har under natten hanterat 59 händelser i länet under natten. Här presenteras ett urval av dessa. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman.

Varberg, Falkenberg, Viljansvägen, Halmstad, Andersberg, Gullbranna, Halland, Hallands län

01.01 Varberg, narkotikabrott

Polispatrull kontrollerar en man i 25-årsåldern i centrala Varberg. Han har narkotika på sig som tas i beslag. Mannen anmälas för narkotikabrott innehav.

01.40 Falkenberg, misshandel

Polis kallas till et bostadshus på Viljansvägen där vittnen säger att flera personer håller på att ta sig in i en lägenhet. När polispatrull kommer till platsen kontrolleras tre personer. En har en färsk skärskada i ena benet.

En man grips på platsen misstänkt för att vara den som skurit den skadade personen. Den gripne mannen friges dock efter förhör. Kan vara någon form av nödvärn.

03.24 Halmstad, narkotikabrott

På Andersberg kontrollerar poliuspatrull några personer. En av dem en man i 25-årsåldern misstänks vara narkotikapåverkad och får följa med för provtagning.

06.01 Halmstad, trafikolycka

På E6 södergående i höjd med Gullbranna har två bilar kolliderat och kört in i mitträcket. Oklart om någon person skadats men båda bilarna bärgas från platsen

Polisen Halland

Mest läst av andra