Karta som med röd fyrkant ramar in Laholms Kommun, Våxtorp, Skåne, Kungsbacka, Södra Torggatan, Halmstad, Halland, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon. Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman.

Laholms Kommun, Våxtorp, Skåne, Kungsbacka, Södra Torggatan, Halmstad, Halland, Hallands län

00.58 Laholm. trafikbrott
Skånepolisen förföljer en bil in i Laholms kommun.Bilen har vägrat att stanna på tecken. Den förföljda bilen kör av vägen i trakten av Våxtorp. Föraren försvinner från platsen. Polis sökt under natten med bla hund i området men ännu är ingen förare hittad. Bilen anmäld stulen i Skåne

01.31 Kungsbacka, misshandel
På Södra Torggatan har en man blivit misshandlad av tre andra personer. Den misshandlade mannen sökte läkarvård för skador. Okänt vilka. Ingen misstänkt gripen men det finns bra vittnesuppgifter att jobba vidare med.

02.32 Halmstad, våldsamt motstånd
När ordningsvakter ska avvisa en man från en restaurang i centrum sätter sig mannen till motvärn. Han misstänks för våldsamt motstånd. Mannen hämtas av polis.

Polisen Halland

Mest läst av andra