Karta som med röd fyrkant ramar in Hylte, Halmstad, Falkenberg, Halland, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon. Vakthavande på ledningscentralen rapporterar en lugn natt i länet. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman och till kvällen kommer Hans Lippens.

Hylte, Halmstad, Falkenberg, Halland, Hallands län

01.40 Hylte, misshandel
Polis kallas till en fritidsfastighet i Unnarydstrakten där en man misshandlats med något vasst föremål. mannen har skador på benen och körs i ambulans till sjukhuset i Halmstad. Ingen misstänkt gripen. I huset kommer en teknisk undersökning att genomföras.

02.18 Halmstad, brand
Räddningstjänst och polis kallas till Prostorpsvägen där en parkerad bil brinner. Okänt varför bilen börjat brinna. Ingen misstänkt. Anmälan om skadegörelse genom brand.

05.51 Falkenberg, stöld från fordon
En lastbil som under natten stått uppställd vid Susedalens rastplats har utsatts för inbrott. Lastutrymmet har brutits upp och bildelar som fanns i lasten har stulits.

Polisen Halland

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra