Karta som med röd fyrkant ramar in Falkenberg, Varberg, Circle K, Laholm, Halmstad, Halland, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon. Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman

Falkenberg, Varberg, Circle K, Laholm, Halmstad, Halland, Hallands län

21.04 Falkenberg, bötesbrott
Polispatrull kallades till ett bostadshus på Falkagård där enligt uppgift obehöriga vistades på vinden. Åtta ungdomar kontrollerades men inget brott kunde konstateras. En av ungdomarna hade dock en grön laserpekare som togs i beslag. Han är misstänkt för brott mot strålskyddslagen kontrollera några ungdomar på en vind.

01.38 Varberg, rattfylleri
Polis kallas till Circle K vid Varberg Nord En bil har kört i butikens vägg och föraren misstänks vara påverkad. Polis till platsen och omhändertar en kvinna i 25-årsåldern som misstänks för rattfylleri.

02.18 Laholm, försök till mord
Tre män har trängt sig in i en lägenhet i en ort utanför Laholm. De tre männen har knivskadat en kvinna och slagit en man. Kvinnan och mannen körda i ambulans till sjukhuset i Halmstad. Oklart skadeläge för de båda men båda är vid medvetande. En förundersökning gällande misstänkt mordförsök har inletts. Platsen är avspärrad och en teknisk undersökning ska genomföras på platsen. Ingen misstänkt gripen.

Polisen Halland

Mest läst av andra