Karta som med röd fyrkant ramar in Halmstad, Gamletullsgatan, Nyhem, Varberg, Borgmästaregatan, Andersbergsringen, Halland, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon. Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet (kl 22-06). Dagens presstalesperson är Tommy Nyman

Halmstad, Gamletullsgatan, Nyhem, Varberg, Borgmästaregatan, Andersbergsringen, Halland, Hallands län

22.43 Halmstad, skadegörelse
Vittne ser hur några ungdomar slår sönder en väntkur på en hållplats vid Gamletullsgatan. Polis söker i området efter de tre som enligt vittnet skulle vara en kille och tjå tjejer. Ingen hittas. Anmälan om skadegörelse.

23.18 Halmstad, försök till mord
Polis kallas till Nyhem där vittne sett/hört något som uppfattas som skottlossning. Polis till platsen. Fynd på platsen styrker att någon avlossat skjutvapen på platsen. Dock är ingen person skadad. Ett område spärras av för teknisk undersökning. Ingen misstänkt gripen och okänt vem skjutningen riktats mot.

01.53 Varberg, narkotikabrott
Polispatrull kontrollerar en man på Borgmästaregatan. Mannen har narkotika på sig och misstänks också vara påverkad. Han får därför följa med för provtagning. Han är misstänkt för bruk av narkotika och innehav.

03.22 Halmstad, brand
Räddningstjänst och polis kallas till Andersbergsringen där en parkerad bil brinner. Branden släcks . Ytterligarere två bilar som stod parkerade intill har skadats vid branden. Anmälan om skadegörelse genom brand.

 

Polisen Halland

Mest läst av andra