Karta som med röd fyrkant ramar in Övraby, Trafikplats Halmstad Östra, Sannarp, Laholm, Mellby, Kvarn, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesperson är Hans Lippens ( 7-16 )

Övraby, Trafikplats Halmstad Östra, Sannarp, Laholm, Mellby, Kvarn, Hallands län

Halland

Kl 01:42              Halmstad, bilbrand

Räddningstjänst och polis larmas till Övraby där det enligt uppgift två bilar som brinner.  Räddningstjänsten släcker branden. Anmälan skadegörelse genom brand. Ingen är gripen för gärningen.

Kl 02:34              Halmstad, trafikolycka

Polisen larmas till trafikplats 44 Halmstad östra, Sannarp där det enligt uppgift ska vara två bilar som har kolliderat. Det finns inga uppgifter om allvarliga personskador. I en av bilarna färdades det 6 personer och samtliga fick åka med ambulans till sjukhus för kontroll  Båda bilarna bärgas från platsen.   Det finns inga uppgifter om varför olyckan har inträffat eller om någon part har varit vållande.

Kl 04:27              Laholm, trafikolycka

Polisen larmas till en singelolycka vid Mellby Kvarn där en A- traktor kört av vägen. Inga personskador finns inrapporterade.

I övrigt en mycket lugn natt enligt vakthavande befälet i regionen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra