Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Det har varit en vanlig helgnatt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

Kungsbacka, Järnvägsgatan, Halmstad, Richardsonsgatan, Hallands län

22.13 Fjärås, brand
Polis och räddningstjänst larmas till ett boende på Tomvägen i Fjärås med anledning av att det ska brinna. Detr visar sig brinna i ett fristående garage och en av de boende är den som tänt eld på garageväggen. Räddningstjänsten släcker och polisen inleder en förundersökning gälklande mordbrand. Platsen spärras av i avvaktan på teknisk undersökning. Inga personskador.

01.39 Kungsbacka, narkotikabrott
Vid Järnvägsgatan är det en person som klottrar på tåg med färgburkar. Polis kommer till platsen och han grips. Det anträffas misstänkt narkotika på mannen som tas i beslag och även en påse med färgburkar tas i beslag.

06.23 Halmstad, inbrott
Polis larmas till en byggfirma på Richardsonsgatan med anledning av att inbrottslarm gått igång. När polispatrullen anländer till platsen ser de hur en bil med släp rammar en grind innifrån området och kör från platsen. Delar av grinden skadar polisbilen men patrullen kan vända om och ser då efter en stund bilen med släpet som kört på någon form av betongfundament i närområdet. I bilen anträffas en man och en kvinna som båda grips misstänkta för inbrottsstöld. Släpet visade sig vara stulet och det var lastat med dyra verktyg från byggfirman, detta tas i beslag. Inga personskador.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra