Karta som med röd fyrkant ramar in Halmstad, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Det har varit en normal natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

Halmstad, Hallands län

02.47 Halmstad, bråk
Polis larmas till ett hotell på Hvitfeldsgatan med anledning av ett bråk på ett rum. På rummet grips en man i 30-årsåldern misstänkt för misshandel och olaga hot. Innan förhör får han sova ruset av sig. Den andre mannen som befann sig på rummet är målsägare och han var inte i behov av sjukhusvård.

04.06 Halmsdtad, mordbrand
Polis och räddningstjhänst larmas till Migrationsverkets asylboende i Spenshult med anledning av att det ska brinna i en tvättstuga. Det visar sig att det är kläder som brinner och det mest troliga är att någon tänt eld på kläderna. För att utesluta andra alternativ kommer platsen spärras av i avvaktan på teknisk undersökning. Inga personskador och räddningstjänsten släcker. Byggnaden evakuerades men de boende fick återvända vid 04.40-tiden.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra