Karta som med röd fyrkant ramar in Laholm, Mellbystrand, Kungsbacka, Säröleden, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Godmorgon. Enligt vakthavande befälet i region har det varit en normal polisiär fredag - lördag natt.

Laholm, Mellbystrand, Kungsbacka, Säröleden, Hallands län

Dagens presstalesperson är Hans Lippens.  Polisen har under natten i hela regionen, inte bara i Halland haft att göra med 12 st rattfyllerister, 17 st narkotikabrott ( eget bruk samt innehav )  och en del misshandelsbrott men ingen av allvarlig karaktär, diverse bråk pga berusning på olika platser, företrädesvis kring centrumplatser i våra städer.

Halland

Kl 23:48              Laholm, dieselstöld

Två yngre personer i ett fordon iakttas vid området Mellbystrand när de försöker stjäla diesel ifrån en grävmaskin. En polispatrull kommer till platsen och kontrollerar två yngre personer, män som grips på platsen och misstänks för dieselstöld. Det anträffas också brottsverktyg, vilket de båda har använt sig av för att kunna stjäla bränslet och det tas i beslag. De båda överlämnas till föräldrarna i samband med händelsen.  

Kl 03:05              Kungsbacka, Säröleden misstänkt rattfylleri

En polispatrull stoppar och kontrollerar en bilists och föraren misstänks för rattfylleri. Han medtas för fortsatt kontroll.

Mest läst av andra