Sammanfattning natt Dagens presstalesperson är Hans Lippens ( 07-16)

Halmstad, Getinge, Hallands län

Under natten mellan fredag och lördag har det var en arbetsam natt för polisen men inga allvarliga brott har inträffat enligt vakthavande befälet i regionen.

Under natten har det inträffat 6 rattfylleri ärenden, 18 misshandelsfall av olika karaktärer, 3 personrån, 5 st är rapporterade för brott mot knivlagen och 30 personer är omhändertagna för fylleri Polisen har haft ca 340 händelser att arbeta med av varierade innehåll.

Halland

Kl 04:29              Halmstad, inbrott

En anmälare ringer till polis när han hör glaskross vid Getingeskolan i Getinge. Anmälaren ser en mörk BMW alt Audi och några personer bära saker ut från skolan. Olika adresser kontrolleras i närområdet utan resultat. Vid kontroll på skolan är det skolans musiksal som haft inbrott och det är oklart vad som är tillgripet. Troligen är det keybords alt datorer . Teknisk undersökning kommer att ske under dagen.  I skrivande stund är ingen gripen för gärningen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra