Karta som med röd fyrkant ramar in Rossaredsvägen, Laholm, Mellbystrand, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och under kvällen tjänstgör Jenny Widén.

Rossaredsvägen, Laholm, Mellbystrand, Hallands län

00.55 Stöld, Rossaredsvägen, Fjärås. Väktare åker efter ett kameralarm på en byggarbetsplats som lösts ut, och på den aktuella platsen anträffas en bil. Inne i bilen ska det enligt väktaren finnas en dieselcistern. Två personer, en man och en kvinna, lämmar platsen till fots, och väktare kan ge beskrivning till polispatrull på väg fram till platsen. Polis anträffar en man och en kvinna som stämmer in på signalement, och de grips båda som misstänkta för förberedelse till stöld av diesel. Bilen bärgas från platsen och tas i beslag.

058.21 Trafikolycka, E6 Laholm. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till E6 Mellbystrand, där en tankbil kört av vägen, södergående riktning. Södergående riktning är avstängd under tiden lastbilen kommer att bärgas från platsen. Det finns inga uppgifter om att olyckan, som skett i samband med att ett däck exploderat,  ska ha medfört några personskador.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra