Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Hans-Jörgen Ostler

Halmstad, Stiftelsegatan, Fredsgatan, Bageriet, Hallands län

23:57 Misshandel,  Halmstad.
Ett ungt par träffades på Stiftelsegatan i Halmstad. Då pappan till pojkvännen dök upp på platsen, mannen var inte glad över att hans son träffade denna flicka och slog då sin son så att blodvite uppstod. Mannen ska även ha knuffat och dragit i flickans kläder. Polis larmades till platsen och polispatrullen upprättade en anmälan om misshandel och ofredande. Polis såg även till att pojken och flickan blev upphämtade av andra personer.   

01:37 Brand, Halmstad
Polis larmades till Fodgegatan med anledning av en bilbrand. En bil hade körts ut i terrängen och tänts på. När polis och räddningstjänst kom till platsen var bilen övertänd. En person hade setts lämna platsen strax innan branden. Polisen upprättade en anmälan om skadegörelse genom brand. 

02:30 Försök till stöld genom inbrott, Halmstad. 
Polis larmades om en man som krossat en ruta på ett Bageri på Fredsgatan i Halmstad. Mannen ska ha setts kasta en tegelsten mot fönstren på bageriet. Polispatrull åkte till platsen och kunde gripa en person misstänkt för försök till stöld genom inbrott. Mannen som är i 35-årsåldern är känd av Polis sedan tidigare.  

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra

Brand Brand i soprum, Broby.

Östra göinge, Skåne län

Larm inkommer om en brand i ett soprum på Västra Järnvägsgatan. Polis och räddningstjänst kör till p...