Karta som med röd fyrkant ramar in Halmstad, Sturegymnasiet, Falkenberg, Svartrå, Kungsbacka, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon. Här presenteras ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman

Halmstad, Sturegymnasiet, Falkenberg, Svartrå, Kungsbacka, Hallands län

21.57 Halmstad, skadegörelse
Vittne såg hur en person sparkade sönder en glasruta på Sturegymnasiet. Vittnet följde efter mannen när han gick från platsen. Vittnet kunde senare peka ut den misstänkte mannen som dessutom skurit sig i benet i samband med skadegörelsen. Mannen misstänks dessutom vara narkotikapåverkad. Han anmäls därför för skadegörelse och narkotikabrott eget bruk.

21.58 Falkenberg, brand
Räddningstjänst och polis kallades till en gård i Svartrå där en ladugård brinner. I ladugårdsbyggnaden fanns ett 20-tal bilar. Branden spred sig även till en närbelägen villa. Ladugården och villan blev totalförstörda i branden. En förundersökning gällande misstänkt mordbrand har inletts. Ingen person ska ha skadats i samband med branden. En teknisk undersökning ska genomföras på brandplatsen.

05.37 Kungsbacka, trafikolycka
Räddningstjänst, ambulans och polis kallades till Fjärås där en bil voltat av vägen. Föraren körd i ambulans till sjukhus. Enligt initiala uppgifter inga allvarliga skador. Ingen misstanke om brott.

Mest läst av andra