Karta som med röd fyrkant ramar in Varbergsvägen, Hylte, Köpmansgatan, Laholm, Jaktfalksvägen, Vallberga, Vindrosvägen, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson heter Jenny Widén.

Varbergsvägen, Hylte, Köpmansgatan, Laholm, Jaktfalksvägen, Vallberga, Vindrosvägen, Hallands län

20.10 Rattfylleri, Kungsbacka
Föraren till en personbil som stoppats för kontroll på Varbergsvägen blåser postitivt och misstänks för rattfylleri.

22.42 Misshandel, Hylte

Larm om en knivskadad person i en bostad i Hylte. På plats i bostanden anträffas två skadade män som båda förs till sjukhus med ambulans, skadorna uppges inte vara livshotande. De båda ska ha bråkat med varandra och båda två grips misstänkta för grov misshandel, av varandra. Lägenheten spärras av och kommer undersökas av tekniker.

00.28 Misshandel, Laholm
Flera, cirka fem personer, är inblandade i ett bråk vid torget på Köpmansgatan i centrala Laholm. Någon ska ha slagit en annan med ett tillhygge. Inga uppgifter om personskador. Ingen gripen.

01.41 Försök till stöld, Halmstad
Polis kallas till en parkeringsplats vid Jaktfalksvägen med anledning av att några personer försöker bryta sig in i en bil. En ung man grips.

04.23 Skadegörelse, Laholm
En man slår sönder rutor till ett hus i Vallberga. Mannen, som är okänd för husägaren, verkar påverkad. Polis kallas till platsen och mannen grips misstänkt för skadegörelse, hemfridsbrott och ofredande.

04.54 Brand, Halmstad
På Vindrosvägen brinner en bil. Anmälan om skadegörelse genom brand.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra