Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

Halmstad, Andersbergsringen, Hallands län

00.53 Halmstad, drograttfylleri
Vid Karlstorpsstugan stoppas en manlig bilförare för kontroll. Mannen misstänks vara narkotikapåverkad och han får följa med för provtagning. En mindre mängd hasch tas i beslag som anträffades i bilen.

02.32 Halmstad, stöld/inbrott
Vid Andersbergsringen griper polisen en man som varit inne i ett källarförråd och stulit bland annat en barncykel och två väskor. Även en kvinna som var tillsammans med mannen omhändertas misstänkt för att vara påverkad av narkotika. Vid provtagning av kvinnan gav provet utslag på amfetamin.

04.05 Halmstad, trafikolycka
Vid Stjärnarpsvägen är det en manlig väktare som väjer för ett rådjur när han kör sin väktarbil. Han kör av vägen och in i ett träd. Ambulansen kör honom till sjukhus och han har ont i hela kroppen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra