Karta som med röd fyrkant ramar in Kungsbacka, Frillesås, Laholm, Mellbystrand, Varbergs Fästning, Halmstad, Nissaström, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesperson är på plats.

Kungsbacka, Frillesås, Laholm, Mellbystrand, Varbergs Fästning, Halmstad, Nissaström, Hallands län

18.44 Kungsbacka, mord
Polis larmas till en bostad i Frillesås med anledning av att en kvinna anträffas avliden. Polisen kan inte utesluta att kvinnan blivit utsatt för ett brott och inleder därför en förundersökning gällande mord. I bostaden befinner sig även kvinnans sambo som grips misstänkt för mord. Båda är i 65-årsåldern. 

Uppdatering 12.30

Efter kontakt med åklagare är mannen anhållen misstänkt för mord.

00.31 Laholm, försök till stöld
Vid ICA Maxi, Mellbystrand grips två yngre män i 20-årsåldern som försökt slanga diesel från en byggarbetsplats. Efter förhör på plats friges de båda. 

04.42 Varberg, avliden man
Vid Varbergs Fästning anträffas en avliden man i 60-årsåldern av en allmänhet som larmar polisen. Omständigheter på platsen gör att polisen inte misstänker något brott.

06.04 Halmstad, trafikolycka
På riksväg 26, Nissaström inträffar en olycka mellan en personbil och lastbil som frontalkrockar. Riksväg 26 stängs av i båda riktningar och trafiken kommer att ledas om. Vad det gäller skadeläget på de inblandade får vi be om att få återkomma med. Det finns utredningsåtgärder som ännu inte är genomförda. 

Uppdatering 12.35

Föraren av personbilen, en man i dryga 40-årsåldern avled på grund av sina skador. Anhöriga är underrättade. I lastbilen färdades två personer som klarade sig utan skador.

Båda fordonen tas i beslag för teknisk undersökning.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra