Karta som med röd fyrkant ramar in Karlsrovägen, Halmstad, Kornettvägen, Falkenberg, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser i länet.

Karlsrovägen, Halmstad, Kornettvägen, Falkenberg, Hallands län

02.50 Stöld från bil, Karlsrovägen, Halmstad. Polispatrull blir invinkad av en person vars bil, en BMW, blivit bestulen på inredning. En okänd misstänkt gärningsman har försvunnit från platsen i okänd riktning. Polis skriver en anmälan om stöld och bilen kommer att undersökas av tekniker. 

03.27 Stöld genom inbrott, Kornettvägen, Falkenberg. En boende i lägenhetshus ringer polis och uppger att det är pågående inbrott i källaren. Personer lämnar huset innan polis kommer fram, men en man kommer ut från en byggnad med uppbruten garageport. Han har vid kontroll misstänkt stöldgods på sig, och även en bilnyckel. I bilen hittar polis verktyg. Dessa och det misstänkta stöldgodset tas i beslag, och mannen är nu misstänkt för stöld genom inbrott. Då han visar tecken på narkotikapåverkan tas han med för provtagning som misstänkt även för narkotikabrott genom eget bruk. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra