Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser

Stockenbergsgatan, Halmstad, Gymnasiegatan, Kungsbacka, Hallands län

01:44 Olaga intrång, Halmstad
Polis larmades till Stockenbergsgatan i Halmstad då samtal inkommit om ett misstänkt inbrott. På plats kunde polis gripa två personer, en kvinna i 40-åråldern och en man i 50-årsålden. När polispatrullerna kontrollerat platsen uppmärksammades att ett inbrott inte skett utan personerna hade gjort ett olaga intrång och en anmälan upprättades om detta.

04:50 Försök till stöld, Kungsbacka
en man ska enligt uppgifter till polisen har klättrat över ett staket och in på en byggarbetsplats på Gymnasiegatan i Kungsbacka. På platsen ska det vara en byggarbetsplats, mannen misstänks ha försökt stjäla gods. Polis kom till platsen och de kunde då gripa en man i 55-årsåldern misstänkt för olaga intrång samt försök till stöld.  

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra