Karta som med röd fyrkant ramar in Grimeton, Halmstad, Norra Infartsleden, Övraby, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser

Grimeton, Halmstad, Norra Infartsleden, Övraby, Hallands län

23:17 Brand, Grimeton
Polis larmades om en brand i ett ställverk i Grimeton. Det förelåg ingen spridningsrisk i samband med branden. En anmälan om brand utan misstanke om brott är upprättad.

00:51 Stöld, Halmstad
Samtal inkom till polisen om en pågående diesel stöld på Halmstad travet. Två personer ska ha setts stjäla diesel på området. Polispatrull åkte till platsen och mötte då en bil som eventuella misstänkta färdades i, polispatrullen tappade ganska direkt kontakten med fordonet och kunde inte personerna i fordonet. Fordonet larmades ut i området till övriga polispatruller men anträffades inte undre natten. En anmälan om stöld upprättades.   

03:18 Trafikolycka, Halmstad
en trafikolycka inträffade på Norra infartsleden i Övraby i Halmstad. En personbil ska ha krockat på platsen och lämnats av föraren. När polispatruller kom fram gav sig ingen till känna. Bilen visade sig vara anmäld stulen och var falskskyltad. En anmälan om smitning från trafikolycka och tillgrepp av fortskaffningsmedel upprättas. 

 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra