Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser

Ryttarevägen, Halmstad, Grönevångs Torg, Hallands län


00:06 Stöld, Halmstad
Polis larmades om att två personer misstänktes slanga diesel ur lastbilar på Ryttarevägen i Halmstad. På plats kunde polispatruller efter ett kortare sökande och fot jakt gripa två rumänska medborgare misstänka för stöld. Männen som vid gripandet luktade diesel misstänks ha slangat diesel ut lastbilar på platsen. De gripna männen är båda i 40-årsåldern. I sin bil hade gärningsmännen flera dunkar med diesel, bilen togs i beslag.  

01:29 Brand, Halmstad

Räddningstjänst, ambulans  och polis larmades till Söderlingsvägen i Halmstad där en fullt utvecklad brand härjade. Det flerfamiljshus som branden härjade i hade 14 personer skriva på adressen, tre personer rökskadades och rekommenderas besöka sjukvård för kontroll. Branden rubricerades som allmänfarlig vårdslöshet, platsen har spärrats av. Flera av de boende fick under natten hjälp av polis att ta sig till hotell för inackordering. 

02:24 Skadegörelse genom brand, Halmstad
Fyra bilar som misstänks antänts brann på Grönevångs Torg i Halmstad. På platsen hade ungdomar setts lämna bilarna strax innan branden startade. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades, ingen gripen i ärendet i nuläget.  

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra