Karta som med röd fyrkant ramar in Varberg, Ekebergsvägen, Halmstad, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser

Varberg, Ekebergsvägen, Halmstad, Hallands län

23:18 Skadegörelse genom brand, Varberg
Två ynglingar i 17-årsåldern hade försökt tända på papper intill skolbyggnaden vid Bosgårdsskolan i Varberg. Polis åkte till platsen och en anmälan om försök till skadegörelse genom brand upprättades, vårdnadshavare kontaktades. 

02:28 Misshandel, relation, Polisområde Halland
Polis larmades om en misshandel i relation i Polisområde Halland, en kvinna ska ha blivit slagen av sin pojkvän. Kvinnan ska ha blivit slagen i ansiktet och över kroppen. Kvinnan hade skador på läpp och rivmärken på kroppen. Polis kom till platsen och kunde konstatera att kvinnan blivit utsatt för någon typ av våld. Pojkvännen kunde efter en stunds sökande lokaliseras och även han hade skador i for av rivmärken. Kvinnan fördes med ambulans till sjukhus för kontroll då hon inte säkert visste om hon varit avsvimmad vid ett tillfälle under händelsen. En anmälan om misshandel och motanmälan upprättades av polispatrull.  

03:00 Försök till stöld, Halmstad
En vaksam granne kontaktade polisen då hen hör konstiga ljud vid grannens bil på Ekebergsvägen i Halmstad och då sett två maskerade personer lämna platsen hastigt i en bil. Polis på plats kunde konstatera att gärningsmännen försökt såga av katalysatorn på bilen i fråga och då de lämnat platsen i hast hade de lämnat en domkraft kvar efter sig. En anmälan om försök till stöld upprättades. 


 
 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra