Karta som med röd fyrkant ramar in Kungsbacka, Sätilavägen, Göteborg, Skillnadsgatan, Kungälv, Gamla Torget, Trattoria, Skövde, Gustav Adolfs Gata, Hagkroksvägen, Askim, Partille, Hyggesvägen, Västra Götalands län, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

Kungsbacka, Sätilavägen, Göteborg, Skillnadsgatan, Kungälv, Gamla Torget, Trattoria, Skövde, Gustav Adolfs Gata, Hagkroksvägen, Askim, Partille, Hyggesvägen, Västra Götalands län, Hallands län

23.42 Kungsbacka, trafikolycka
På Sätilavägen vid Fjärås är det en manlig bilist som kör av vägen av okänd anledning. Han körs till sjukhus med troliga skallskador och ett skadat öga. Han blåstenegativt vid provtagning och ingen misstanke om brott. Han var vaken och talbar när han kördes till sjukhus. 

02.23 Göteborg, stöld genom inbrott
Vid Skillnadsgatan går inbrottslarmet igång i en villa. Någon har klä'ttrat upp på en stege till andra våningen och tagit sig in i villan genom ett fönster. Ingen person var kvar i villan när polis genomsökte bostaden. Okänt vad som saknas.

03.44 Kungälv, stöld genom inbrott
Vid Gamla Torget är det någon som bryter upp ett fönster till Trattoria IL Trullo och tar sig in i en matsal. Larmet börjar tjuta och när polisen kommer till platsen är det två personer på utsidan restaurangen som kontrolleras. De identifieras och får lämna platsen. Ägaren gick inte att få tag på och det är osäkert vad som saknas.

03.44 Skövde, stöld genom inbrott
Vid Gustav Adolfs Gata är det en man som brutit sig in i ett källarförråd till en fastighet. Allmänheten ser mannen springa från platsen i riktning mot ICA Maxi. Okänt vad som saknas.

03.47 Göteborg, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Hagkroksvägen i Askim med anledning av att det ska brinna i ett ödehus. När räddningstjänsten kommer till platsen är huset helt övertänt. Polisen inledfer en förundersökning gällande mordbrand och räddningstjänsten kommer låta huset brinna ner. När dom är klara kommer platsen att spärras av för teknisk undersökning. Okänt vid tillfället om det fanns någon person i huset.

04.08 Partille, stöld
Vid Hyggesvägen är det två personer som stjäl en moped och leder den från platsen. Polisen får visuell kontakt med personerna som då slänger mopeden och springer från platsen. De hittas inte och mopeden kan återlämnas till ägaren. En väska innehållande en vinkelslip anträffas och tas i beslag.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra