Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Stöld/inbrott Pågående inbrott i en frisörsalong.

Åled, Halmstad, Hallands län

Vittnen hör av sig om att de ser hur en person tar sig in i en frisörsalong på Östra Infarten. Man larmar polis och under tiden så filmar man mannen samt dennes bil som står parkerad på utsidan. Mannen ser nu att någon iakttager honom varför han avbryter inbrottet och hoppar in i sin bil och lämnar platsen. Flera patruller är på väg fram till adressen varav en patrull träffar på den flyende mannen och dennes bil inne i Åled. Bilen stoppas och mannen kan gripas. Bilen tas i beslag samt mannens kläder som skall lämnas in för en teknisk undersökning. Mannen visar även tecken på drogpåverkan varför han även misstänks för drograttfylleri.

I skrivande stund är det oklart om den misstänkte mannen som är i 45 års åldern fiick med sig något från inbrottet. Ägaren till frisörsalongen kontaktad och kommer göra en inventering för att se om det saknas något.

Mycket bra iakttagelser samt aggerande från allmänheten gjorde att polis kunde gripa mannen samt att de avstyrde ett inbrott.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra