Karta som med röd fyrkant ramar in Kungsbacka, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld Vid rastplats Torpasjöarna griper polisen sex rumänska medborgare misstänkta för grova stölder alternativt häleri.

Kungsbacka, Hallands län

Vid 03-tiden upptäcker polisen att det står en parkerad skåpbil parkerad vid Torpasjöarna och inga personer vid bilen. Polisen bevakar skåpbilen och vid 03.40 tiden kommer det en annan skåpbil och en personbil som parkerar bredvid den andra skåpbilen. Polispatrullen bestämmer sig för att kontrollera sällskapet av sju personer som kommer till platsen.
En av de sju springer från platsen och saknas fortfarande. De övriga sex grips av polisen misstänkta för grov stöld alternativt häleri. Vid kontroll i skåpbilarna och personbilen anträffas mängder med saker, bland annat finare verktyg som antas vara stulna.

Polisen är intresserade av att få in tips om en ensam blöt man som befinner sig i området runt Torpasjöarna. Vid iakttagelser ring 112.

Mest läst av andra