Karta som med röd fyrkant ramar in Ängvägen, Hylte, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Trafikolycka mellan tåg och personbil enligt SOS. (Bilen visar sig vara en sk A-traktor)

Ängvägen, Hylte, Hallands län

Enligt SOS så har ett tåg och en personbil kolliderat på en obevakad järnvägsövergång vid Tranabovägen/Ängvägen. Polis och räddningstjänst har larmats till platsen. Ännu oklart om det finns personskador. 

Kl 18.59: Polis på plats. Enligt räddningstjänst fanns det tre personer i bilen, en person uppges behöva klippas ut, oklart skadeläge. Övriga uppges vara oskadda.

Bilen uppges vara en sk A-traktor som har träffats av tåget bakifrån och sedan åkt av spåret vid kollisionen. De tre flickor som färdades i traktorn har alla förts till Halmstad sjukhus för kontroll, samtliga har nacksmärtor. Föraren misstänks för vårdslöshet i trafik, hon kommer även att rapporteras för att det har funnits två passagerare, fler än bältesplatser. Inga kända skador på tåget. 

Föraren, en flicka född -08. Två flickor som passagerare födda -09. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra