Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Uppdatering Gällande pojken som försvann 18-11-06.

Falkenberg, Hallands län

Pojken är fortfarande inte hittad, sökinsatsen fortsätter.

Uppdatering kl 09.15: Det görs fynd löpande under en så intensivt sökinsats som nu pågår. Dessa saker kommer att analyseras för att se om de har samband med pojken vi söker.

Uppdatering kl 11.15: Pojken är ännu inte hittad, sökinsatsen fortsätter. Det finns i nuläget ingen ny information att lämna.

Uppdatering kl 13.15: Pojken är ännu inte hittad, sökinsatsen fortsätter. Det finns i nuläget ingen ny information att lämna.

Uppdatering kl 13.50: Polisen tar tacksamt emot alla tips och iakttagelser på telefon 114 14, välj tonval 8. vilket innebär att direkt kommer till personer som tar hand om tips och iaktagelser.

Uppdatering kl 14:30. Pojken är ännu inte hittad, sökinsatsen fortsätter. Det finns i nuläget ingen ny information att lämna.

Uppdatering kl 15:00. Inget nytt i eftersöket

Uppdatering kl 15:25 Inget nytt i ärendet. Ett genomsök har skett i tågtunneln mellan Torebo och Heberg. Inga fynd är gjorda och tågtrafiken går som vanligt igen.

Uppdatering kl 17:20

Flygförbud över Falkenberg  i samband med sökinsats 

Som en del i den pågående sökinsatsen efter försvunne tolvåringen i Falkenberg råder flygrestriktioner över vissa områden. 

Enligt Transportstyrelsens beslut gäller flygförbudet under perioden 8/11 kl 13 till 13/11 kl 01. Flygförbudet har beslutats med anledning av polisens eftersök av försvunnen person.

Flygförbudet gäller alla flygfarkoster, även drönare, modellflyg och skärmflyg. Exakta tider och område framgår av tjänsten NOTAM (Notices for Airmen), som publicerar löpande aeronautisk information.

Uppdatering kl 18:50.  Det finns inget nytt i ärendet.

Uppdatering kl 20:45. Det finns inget nytt i ärendet

 

Mest läst av andra

Mord/dråp, försök Mordförsök

Linköping, Östergötlands län

Kl. 17.15 larmades polis och ambulans till en bostad i centrala Linköping. På plats anträffades en s...