Karta som med röd fyrkant ramar in Östersund, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning dag Sammanfattning för dagen

Östersund, Jämtlands län

Östersund, Brand utan misstanke om brott, Klockan 06:21

Räddingstjänst och polis larmas till ett hotell i centrala Östersund med anledning av rökutveckling. Byggnaden utrymdes. Branden/rökutvecklingen har börjat i tvättstugan. Byggnaden är nu rökfri och samtliga personer har fått återgå till sina rum.

En person uppges ha andats in rök och kontrolleras på sjukhus.

Polisen skriver en anmälan, brand utan misstanke om brott.

Uppdatering lägesbild, Jämtland, Kl 10:28

Lugnt i Jämtland, inget att rapportera

Trafikolycka, Östersund, Kl 11:20

 

Polispatrull och ambulans åker till Lugnvik i Östersund med anledning av att en buss kört på en fotgängare. Personen som blev påkörd är lindrigt skadad, ont i ryggen. Övriga frågor om skadeläget får sjukvården svara på.

Polispatrull har skrivit en anmälan och hållt förhör på platsen. Bussen är tagen i beslag för teknisk undersökning.

Hammarstrand, Stöld/inbrott, Kl 12:07

Polispatrull varit på plats vid ett hyreshus på Hammarvägen i centrala Hammarstrand. Där har under natten en okänd gärningsman krossat en ruta till ett cykelförråd och därefter gått in i fastigheten. Okänt i nuläget om något är tillgripet. Polispatrull har tagit upp en anmälan om stöld genom inbrott.

Ringa stöld, Östersun, Kl12:23

Polis åker till en matvarubutik i centrala Östersund då väktare stoppat en man som tillgripit varor. Polispatrullen skriver en anmälan om ringa stöld.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra