Karta som med röd fyrkant ramar in Strömsund, Odensala, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Sammanfattning av nattens händelser

Strömsund, Odensala, Jämtlands län

Kvällen/ natten har fortlöpt lugnt.

Polisen har under kvällen natten haft tre ärenden som tagit tid i anspråk som överlämnats till sjukvården för hantering.

22.39 Samtal inkommer från sos att en bil har kört av vägen i en ort utanför Strömsund. Polisen åker till platsen och föraren en man i 50 års åldern misstänks för rattfylleri. Mannen medtas för provtagning och han är så pass berusad att han omhändertas för fylleri. Finns inga uppgifter på att någon behövt uppsöka sjukvård.

23:27 Polisen får samtal om ett stort bråk i Odensala Patrull åker till platsen och konstaterar att det inte är något stort bråk. Patrullen lämnar platsen med en anmälan om misshandel. Finns inga uppgifter på att någon behövt uppsöka sjukvård.

01:27 Man född 94 befinner sig på Frösöberget. Han har blivit misshandlad av okända personer som lämnat i bil. När patrull kommer till platsen visar det sig att ytterliggare en person har blivit misshandlad. Patrullen lämnar platsen och upprättar en anmälan om misshandel. Finns inga uppgifter på att någon behövt uppsöka sjukvård.

Mest läst av andra