Karta som med röd fyrkant ramar in Åkerbärsvägen, Odensala, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Ett urval av nattens polisverksamhet, 22-07.

Åkerbärsvägen, Odensala, Jämtlands län

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Utöver nedanstående händelser har polisen även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:58 Trafikolycka, Åre
Samtal inkommer om en singelolycka i Åre. När patrullen kommer till platsen framkommer att en bilist glidit av vägen och in i en snövall. En påverkad man sitter i bilen och han medtas för provtagning, då det finns misstanke om att han är påverkad av narkotika. En anmälan gällande ringa narkotikabrott för eget bruk upprättas. Mannen läggs in för tillnyktring.

04:25 Brand, Östersund
Samtal inkommer till SOS om brand i en bil på Åkerbärsvägen, Östra Odensala. Räddningstjänsten släcker branden som ska ha spridit sig till ett garage. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan om skadegörelse genom brand. Bilen tagen i beslag för en teknisk undersökning.

Fem viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga uppgifter om att någon person skadats i samband med olyckorna.

Mest läst av andra