Karta som med röd fyrkant ramar in Östersund, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Östersund, Jämtlands län

Tre personer har omhändertagits för fylleri och tre personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har utfört ett antal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:49 Misshandel Östersund. Man som ska ha blivit misshandlad av okända gärningsmän i centrala Östersund. Polis har varit på platsen för initiala utredningsåtgärder. Ska enligt de initiala uppgifterna vara tre män som attackerat mannen och tillfogat honom ansiktsskador samt skador på hans kläder. Ingen närmare uppgift om ifall mannen behövt uppsöka sjukvård. En anmälan om misshandel och försök till grov misshandel har upprättats.

02:03 Fordon anträffat stulet utanför Östersund. Det är en bilsläp som påträffats, släpet tas i beslag. Misstänkt stöldgods påträffas i anslutning till släpet och tas också i beslag.

02:19 Rattfylleri Härjedalen. Polispatrull påträffar en bil i diket. Två män påträffas i anslutning till bilen. Då det finns misstankar om rattfylleri och det är oklart vem som kört bilen genomförs initiala utredningsåtgärder på platsen. Båda männen tas med för provtagning och förhör.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Mest läst av andra