Karta som med röd fyrkant ramar in Tulleråsen, Vemdalsskalet, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Ett urval av kvällens/nattens händelser

Tulleråsen, Vemdalsskalet, Jämtlands län

17:34 Trafikolycka, Lv 340 i höjd med Tulleråsen

Ambulans, räddningstjänst och polis skickades till en trafikolycka singel på Lv 340 i höjd med Tulleråsen. Den initiala informationen var att en bil med släpet hade voltat. Ingen person ska ha kommit till skada, patrullen dirigerade trafik vid olycksplatsen då det hade skett i en kurva samt att det var mycket trafik på platsen. Patrullen skrev anmälan trafikolycka utan misstanke om brott.

17:41 Trafikkontroll, Vemdalsskalet

Polisen har utfärdat en trafikkontroll med fokusering på nykterhet i Vemdalsskalet under eftermiddagen. Patrullen har kontrollerat 50 st förare och glädjande var alla utan anmärkning.

19:06 Drog rattfylleri, centrala Östersund

Efter ett trafikstopp är en man i 30 års åldern misstänkt för drograttfylleri. Mannen fördes till polisstationen för provtagning. Efter provtagningen och förhör frigavs mannen. Patrullen skrev anmälan och omhändertog körkortet.

19:52 Rattfylleri på skoter, utanför Strömsund

En man i 40 års åldern är misstänkt för rattfylleri på skoter då patrullen träffade på mannen i en by utanför Strömsund. Mannen fördes till ambulansstationen i Strömsund för provtagning. Efter provtagning, anmälan och förhör frigavs mannen.

21:54 Drograttfylleri, Torvalla Östersund.

En kvinna i 25- 30 års åldern är misstänkt för drograttfylleri efter ett trafikstopp. Kvinnan fördes till polisstationen för provtagning. Patrullen omhändertog körkortet, kvinnan frigavs efter provtagning, anmälan och förhör.

Mest läst av andra