Karta som med röd fyrkant ramar in Falkvägen, Sveg, Krondikesvägen, Östersund, Stuguvägen, Fagerbacken, Odenslund, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Ett urval av händelser presenteras

Falkvägen, Sveg, Krondikesvägen, Östersund, Stuguvägen, Fagerbacken, Odenslund, Jämtlands län

Lördag

Kl 21:30 Falkvägen, Sveg, rattfylleri. Man i 20-års åldern rapporterad för drograttfylleri och grov olovlig körning.

Kl 22:30 Krondikesvägen, Östersund, misshandel. Man misshandlad av två andra män. Mannen blöder och ambulans tillkallas, oklart om mannen behövde sjuhusvård. Ingen gripen.

Kl 23:21 Stuguvägen, Östersund, larm om misstänkt rattfyllerist. Föraren, en man i 70-års åldern, kontrolleras och är nykter. När mannen åker från platsen så krockar han med en annan bil. Det kommer då fram att mannen lider av sjukdom. Hans körkort omhändertas av polisen och kommer att skickas till Trafikverket för beslut om ev återkallelse.

Söndag

Kl 00:08 Fagerbacken, Odenslund, Östersund, misshandel. En kvinna i 25-års åldern är misstänkt för misshandel av tre andra personer. Ingen behövde söka sjukhusvård. Ingen gripen.

Kl 04:24 Krondikesvägen, Circle K, Östersund, brott mot knivlagen. Bråklarm från bensinstationen. En av bråkstakarna ska enligt uppgift ha en batong. Mannen, som är i 25-års åldern, anträffas och batongen tas i beslag. Anmälan om brott mot knivlagen. Inga andra brott.

För övrigt en natt med hög belastning. Många ärenden rubricerade fylleri eller relaterade till hög alkoholkonsumtion.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra